Hvilken pengetype er du?


For mange kvinder er det skamfuldt at bruge for meget, tjene for lidt og undlade at tage sig af sine penge. Penge er et kæmpe tabu. Som en kvinde sagde til mig:
 
Det er åbenbart lettere for mine veninder og mig at tale om intime sygdomme, end det er at tale om penge…
 
Vi taler ikke om penge på en konstruktiv måde.
 
Det er ok at klage sig over ikke at have råd, at julen igen blev alt for dyr, at kontoen er tom osv. Men at tale om penge som et powermiddel til at skabe det liv vi ønsker – det taler vi ikke ret meget om.
 
Jeg ved fra mine samtaler med hundredvis af kvinder, at mange er flove over den måde, de behandler deres penge på. Eller undlader at tage sig af deres penge. Det gælder også for kvinder, der tjener godt, har lange uddannelser og flotte karrierer. Også dem der tjener rigtig godt!
 
Pengeblokeringer og negative pengetyper er på ingen måde forbeholdt dem med få penge. Tværtimod. Men det taler vi heller ikke om, for det er da endnu værre at tjene fint, og så stadig ikke kunne finde rundt i det!
 
Det er skamfuldt for mange.
 
Når vi skammer os, så gemmer vi os. Vi snakker ikke om det. Vi bokser med det alene. Ingen skal vide det, for hvis de vidste det, ville de ikke være mine veninder…
 
Her er jeg og tjener fint. Jeg skulle da skamme mig over ikke at kunne finde ud af at styre mine penge godt. Der er jo så mange, der har meget mindre end mig. Jeg kan slet ikke tillade mig at sige noget om det her…
 
Det er den snak, der kører i manges hoveder. Måske også i dit?
 
For mange er det en kæmpe lettelse at finde ud af, at det ikke er, fordi der grundlæggende er noget galt med dem, at penge er en udfordring.
 
Det er sådan set bare fordi, de er "en pengetype."
 
Det er nemmere at være en type med nogle træk, som gælder for mange andre også. Det kan tage noget af strømmen ud af balladen, og så bliver det nemmere at forholde sig til og gøre noget ved.
 
Når du forstår, at der ikke er noget grundlæggende og uopretteligt galt med dig, men at du bare er en type, så kommer du op i luftballonen.
 
Deroppe er luften klar, solen skinner og udsigten er meget bedre. Du kan se det store landskab. Den store sammenhæng. Deroppe kan du også vælge din retning.
 
I min e-bog Forstå din pengetype - tjen og behold mere lærer du dine pengetyper at kende. Du finder ud af, hvordan du spotter dem, og hvad der typisk er på spil for ”sådan én som dig”.

Du lærer også, hvordan din udviklingsvej ser ud, for det er jo meningen, at du skal vende dine pengetyper, så du støtter dig selv positivt i stedet for at spænde ben for dig selv.

Jeg har udviklet de 10 pengetyper efter samtaler med mere end 300 danske kvinder. Vi har talt om deres pengehistorie, deres tanker & overbevisninger, deres udfordringer og drømme.

Den grundige gennemgang af de 10 pengetyper har tidligere været forbeholdt deltagerne på Penge Mentor Uddannelsen, men nu kan du altså også lære om dine pengetyper og finde din udviklingsvej til at tjene og beholde mere. 

For hver type lærer du: 

  • Hvad er penge for mig? (fx et middel til at købe lykke, vise kærlighed eller et bevis på succes)
  • Dine værdier og kendetegn
  • Dine pengehistorier
  • Dine resultater som kan aflæses på kontoen
  • Dine udviklingsveje
  • Konkrete forslag til handlinger, som leder dig på vejen til at tjene og beholde mere


Bogen er en e-bog i pdf format (74 sider) som leveres øjeblikkeligt til din indbakke. 


"Da jeg arbejdede med pengetyperne og deres udviklingsveje gav det hele mening og jeg forstod, hvorfor jeg klattede pengene væk hver måned. Jeg besluttede også, at Birgitte var den rette til at hjælpe mig." Lotte


"Det var en meget interessant e-bog, og det var virkelig spændende at læse om de forskellige pengetyper. Det er ikke noget, jeg har hørt om før, men jeg kan helt sikkert genkende mig selv og mine forældre i det."


Pris: 89 kr.

Forstå din pengetype - tjen og behold mere