Førstehjælp til trøsteshoppere

Trøsteshopping er i virkeligheden meget mere end trøst. For hvis du trøsteshopper, så shopper du på dine følelser, og når du shopper på dine følelser… ja, så er der ALTID en grund til at bruge penge.

  • Når du vil fejre, at noget er gået godt. Juhuu!!!
  • Når du keder dig… og noget skal ske.
  • Når du er stresset, tjener godt og livet går stærk. Så går det også stærkt med at bruge penge.
  • Når du er frustreret, og har brug for at dulme dine følelser.
  • Når du føler dig ovenpå og godt kan se, at du jo ligner en million i den kjole (selvom du allerede har 5 andre hængende hjemme i skabet).
  • Når du er ked af det, og har brug for at trøste dig selv.
  • Når ferien står for døren, og du ikke har en klud at tage på.

Og så videre. Og så videre.

Det kan være virkelig mange penge, der forsvinder hver måned. Nu er der jo ikke noget galt med at bruge penge, som du har.

Men det mine kunder siger er, at de slet ikke forstår, hvad de har fået for pengene… Selvom der forsvinder tusindvis af kroner om måneden… Ja, så gør det dem ikke lykkeligere.

Tværtimod.

De synes det er flovt, at tjene fint og så ikke kunne styre pengene.

Bente sagde det sådan her:

“Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine penge mønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.”

Hvis du genkender Bentes historie, så handler det ikke bare om, at du skal tage dig sammen. Løsningen er at lære, at tage følelserne ud af økonomien.

Jeg deler gerne med dig, hvordan du gør, og du kan indtage opskriften hjemme i sofaen eller mens du er på farten.

Det sker i mit gratis webinar, som du kan høre her.

Måske vil du alligevel hellere på ferie i november og ligge under en palme, end at fylde skabe, skuffer, kasser, kældre, lofter, lader osv med ting, du alligevel ikke bruger eller elsker?


Untitled design