Penge Mentor Uddannelsen (1)


Penge Mentor Uddannelsen er til dig, der drømmer om et meningsfuldt liv som selvstændig, hvor du gør en kæmpe forskel for andre samtidig med, at du kan skabe frihed for dig selv.

Den er til dig, som stadig tænker på "hvad du skal være, når du bliver stor". Du har sikkert allerede arbejdet meget med dig selv, og måske har du også en eller flere coach uddannelser.

Eller også drømmer du om at tage den ene uddannelse, som kan give dig det fundament, der skal til for at skabe et meningsfuldt liv som selvstændig.

Du behøver hverken være bankuddannet, revisor eller go’ til tal – det vigtigste er, at du interesserer dig for mennesker, og at du møder andre i øjenhøjde.


Uddannelsen gennemføres online som et fleksibelt individuelt certificeringsforløb.
Birgit

Da jeg hørte om uddannelsen, fik jeg bare den følelse, at det her er bare mig! Jeg var slet ikke i tvivl.

Min kæreste udfordrede mig lidt, for han syntes, at det var mange penge, og han var bange for, at jeg skulle blive snydt. Men jeg var 100% sikker. Uddannelsen ramte faktisk det jeg manglede i min økonomiske baggrund.

Birgitte trykkede på noget, som altid har interesseret mig. Jeg har vel læst 50.000 bøger om personlig udvikling, og pludselig så jeg Penge Mentor Uddannelsen. Birgitte satte ord på forbindelsen mellem økonomi og personlig udvikling, og det var bare lige mig. Jeg så også en forretning i det med det samme.  

Der er sket SÅ meget personligt med mig, og det er Penge Mentor Uddannelsen og Birgittes fortjeneste. Det har virkelig gjort meget for mig! Både på det forretningsmæssige plan men også rigtige, rigtig meget på det personlige. Det har været helt fantastisk at gå den vej. 

Jeg er 56 år gammel, og jeg vil bare sige: Det er aldrig for sent at gå efter sine drømme! Jeg havde brug for hjælp til at komme ud over rampen, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv, at melde mig til uddannelsen.  

Birgit Tyron

Birgittes historie

Jeg var selv næsten 50 da jeg tog springet, og havde mere end en gang fortalt mig selv, at det nok var for sent... Jeg var bogholder og lavede 200 fakturaer hver måned. Men tanken om, at jeg skulle gå på arbejde og fortsætte med de 200 fakturaer hver måned til jeg blev pensioneret drænede min sjæl for saft og kraft.

Jeg drømte om et liv, hvor jeg kunne folde de 90% af mine talenter ud, som jeg ikke brugte i mit arbejde.

Jeg havde et dybtfølt ønske om at hjælpe andre. Virkelig gøre en forskel.

Meget er sket siden.

Nu er jeg chefen, og bestemmer det hele. Slut med vækkeur og alt for korte ferier.

Jeg vågner hver morgen og tænker på, hvor dybt privilegeret jeg er, at have skabt et liv udenfor kassen, hvor jeg er chefen, kan leve i Vandkants Danmark meget af året og hvor jeg lever godt af, at hjælpe andre med at få styr på økonomien. Det er det perfekte online arbejdsliv, som kan leves hvor som helst, hvor der er internet.

Faktisk var det lige ved ikke at blive til noget...

Men der er EN AFGØRENDE ting som har gjort, at det er lykkedes for mig:

Jeg ved, HVAD jeg skal sælge og HVEM, jeg skal sælge det til.

Eller sagt på en anden måde: Jeg har et koncept, som skaber resultater for mine kunder, og som derfor er salgbart.

Jeg sidder tit på Facebook og ærgrer mig, når jeg ser alle de dygtige coaches som... lyder ens.

Alt for generelle.

Alt for floffy.

Alt for nice-to-have.

Alt for meget "stå stærkt i dig selv."

Alt for mange af dem, kommer aldrig i gang med at gøre den forskel som de drømte om, fordi de ikke har kunder.

Hvis du gerne vil leve helt eller delvist af en forretning, skal du have kunder. Ellers er det en hobby.

Strand


Jeg startede selv med at snakke om "selvkærlighed" og tænkte, at det var alletiders. Selvkærlighed som guide i livet er fantastisk. Men der er bare ingen, der vågner kl. 3.47 og tænker

"Jeg har brug for noget selvkærlighed!!!"

Det sælger ikke.

Hvis du gerne vil have kunder, så skal du løse nogle problemer, som kunderne selv ved, at de har. Det er ikke nok, at du tror det. De skal vide det.

Fx at kontoen er tom den 25. selvom de tjener fint.

Det er konkret, og dem som oplever det, kan høre, hvad du siger.

Her 9 år efter jeg blev selvstændig har jeg inspireret 10.000-vis af kvinder og hjulpet mere end 700 af dem (som betalende kunder) med at tage følelserne ud af økonomien og skabe overblik, god samvittighed, ro i maven og overskud på kontoen.

Det er lidt spøjs... for der er faktisk ikke andre, der arbejder med penge, som jeg gør :-)

Der er mange mentorer som hjælper selvstændige (de er nærmest ved at falde over hinanden på den scene), men de 93% af befolkningen som er lønmodtagere... hvem hjælper dem med deres forhold til penge?

Med Penge Mentor Uddannelsen får du det gennemtestede og salgbare koncept, som er det bedste fundament for at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

Du bliver en af de få med en stor målgruppe, som skiller sig ud, i stedet for en af de mange, der lyder ens.

Du kan designe dit arbejdsliv som det passer bedst til dig, og evt. være deltids selvstændig med et deltidsjob ved siden af. Mulighederne er uendelige.

Mia

For mig har uddannelsen været en slags afslutning på den der undskyldning for ikke at være noget. Jeg fik simpelthen tilladelsen til at være mig, og til at fylde.  

Det havde taget meget længere tid alene, og der er jo ingen grund til at fare vild alene, når man kan blive vist vejen af en anden. At få hjælp af andre er en GPS, og den gør vejen både hurtigere, lettere og sjovere. Det har været en øjenåbner at forstå, at vi er mange, der har de samme kampe. Vi tror, at vi er helt alene. Det er vi ikke. Det giver en tryghed og en tilladelse til, at jeg ikke skal være fejlfri.  

Mia Balint

Sådan foregår Penge Mentor Uddannelsen

 1. Du bliver med det samme sat i gang med din egen proces, hvor du arbejder dig igennem det strukturerede pengementor koncept online. Du får en plan over de opgaver, som du skal løse og sende til mig.

 2. Vi mødes til en online strategidag på Zoom, hvor vi først arbejder med din egen proces med udgangspunkt i opgaverne.

  Dernæst bliver du klædt på til mentor rollen, og får et grundigt skriftligt materiale på hele konceptet.

  Du bliver præsenteret (skriftligt) for din første øve kunde, og sammen planlægger vi, hvordan du gennemfører et øveforløb med 3 sessioner.

  Hvis du aldrig har haft en session, skal du ikke være nervøs. Du bliver klædt på, så du ved præcis, hvad du skal gøre i løbet af den time en session varer.

 3. Den eneste måde at blive en god mentor på er, at øve sig. Jeg kan snakke solen sort, men det bliver du ikke en god mentor af. Penge Mentor Uddannelsen er "learning by doing" så straks efter vores strategidag, har du den første session med din øve kunde ud fra den plan vi lagde sammen på strategidagen.

 4. Du arbejder med mindst 6 øve kunder, som hver får 3 sessioner. Jeg skaffer ideelle øve kunder til dig fra min store liste. De 18 sessioner gennemføres over 3 måneder.

 5. Hver 2. uge har vi sparringskald, hvor vi mødes på Zoom. Du fremlægger kunde cases, og får sparring og genveje, der skaber resultater for dine kunder.

 6. Du kan altid få sparring via mail hvis behovet opstår mellem vores sparringskald.

 7. Du lærer, hvordan du kommer i gang med at markedsføre dig som pengementor, så du ved, hvad der skal til for at få kunder, når du er certificeret.

 8. For at blive certificeret skal du for det første have gennemført mindst 18 øve sessioner. For det andet, skal du besvare en skriftlig opgave med tilfredsstillende resultat.

 9. Du får diplom på, at du er certificeret penge mentor.

 10. Investeringen i at blive certificeret i det gennemtestede og salgbare pengementor koncept er 37.000 kr. ex moms.

  Vi starter med en afklaringssamtale, hvor vi sikrer, at uddannelsen er det rigtige match til dig.

  Hvis du melder dig inden den 1. juli sparer du 5.000 kr.


  Der er også en rateordning over 14 måneder x 2.500 kr. ex. moms. / 3.150 kr. med moms. 

  Der er kun 2 pladser.

  Vælger du 1 rate sparer du 3.000 kr. i forhold til rateordningen og du får en bonus pakke til en værdi af 10.000 kr.

  Bonuspakke:

  ✅  Masterclass: Sæt dine penge til at arbejde for dig i investeringer


  ✅  Masterclass: Har du den rigtige bank?

  ✅  Masterclass: Bliv et match til flere penge

  ✅  Masterclass: Sæt din pengetermostat på overskud

  ✅  Masterclass: Penge og børn

  ✅  E-bog: Forstå din pengetype - tjen og behold mere

 11. Hvis du overvejer Penge Mentor Uddannelsen, er du velkommen til at booke en samtale med mig. Du sender bare en mail på info@birgitte-hansen.dk  så vender jeg tilbage med forslag til, hvornår vi kan tale sammen.

Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i. Jeg er så forundret over, at noget der har fyldt så meget og styret mit liv så meget, er så enkelt og let at ændre, når en ekspert udefra stiller de rigtige spørgsmål, hepper og deler egne erfaringer. Hver dag ”hæver bunden sig”, jeg vækster på alle områder i mit liv. Det er helt forrygende. Jeg ved ikke, hvad det er, Birgitte kan – jeg ved blot at hun kan, hold da helt op, hvor hun kan og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, selvom jeg allerede for længst har fået langt, langt mere end jeg forventede i forhold til min investering. Det bedste jeg har prøvet indenfor personlig udvikling. Bente 

Pernille M

Jeg faldt for, at Birgitte var så konkret omkring pengene. Det var den rationelle vinkel, der fangede mig. Jeg orkede ikke mere rundkredssnak. Jeg lærte, at jeg snyder verden for mit bidrag, hvis jeg ikke tager min plads. Det var virkelig en øjenåbner for mig.  

Jeg har skabt et arbejdsliv, som passer mega godt til mig med ro, frihed og tid til fordybelse og selvom jeg stadig har lønarbejdertimer (af lyst) lever jeg nu en selvstændig tilværelse, hvor jeg stort set selv bestemmer, hvordan og hvornår jeg arbejder. I dag laver jeg noget, der giver mening, glæde og værdi for mig selv – samtidig med, at jeg føler, jeg nu kan give størst mulig værdi videre til andre, mens jeg arbejder på mine egne præmisser.  

Penge Mentor Uddannelsen fik alt i mit liv til at hænge sammen og give mening, så jeg kan bruge det hele konstruktivt i mit arbejde som pengementor. 

Pernille Mejslov

Spørgsmål og svar

Kræver det ikke, at jeg er god til tal eller ved en masse om økonomi på forhånd?

Nej, det gør det ikke.

Det vigtigste er, at du har et ægte ønske om at hjælpe andre, og at du møder andre mennesker i øjenhøjde.

Ser du, dem der får hjælp af en pengementor har fået blandet en masse uheldige følelser ind i økonomien, som får dem til at handle på en måde, der forhindrer dem i at skabe det overblik og overskud på kontoen som de drømmer om.

Det gælder også dem, med gode jobs og hvor alt ser fint ud på overfladen.

Penge er et kæmpe tabu.

Derfor synes mange kvinder, at det er mega flovt at have mistet overblikket over økonomien og bruge for meget, selvom de tjener fint.

Hvor går man hen med den flovhed?

I banken?

Nej, vel.

Som pengementor er du en sparringspartner i øjenhøjde, som hjælper kunden med at tage følelserne ud af økonomien. 

Hvis du selv har været igennem svære tider med penge, er det kun en fordel. For så ved du, hvor skamfuldt det kan være. 

Som pengementor hjælper du dine kunder med at skabe overblik, ro i maven, god samvittighed og overskud på kontoen - og det sker ALTID uden løftede pegefingre.

Så hvis du drømmer om virkelig at gøre en forskel for andre, og du møder mennesker uden fordomme, kan Penge Mentor Uddannelsen være dit næste skridt.

 

Hvad betyder det at have et koncept?

Siden 2014 har jeg levet af min forretning som pengementor. Jeg fandt ud af, at det er en ret go' idé at have et koncept, når man brænder for at hjælpe andre og man gerne vil have fundamentet for en meningsfuld karriere som selvstændig.

Mere end 500 kunder har været igennem pengementor konceptet indtil videre.

Men hvad ER et koncept egentlig? Hvad betyder det?

At have et koncept betyder, at du har en konkret metode, hvor du tager dine kunder igennem bestemte trin og opgaver, som du ved skaber resultater.


Med mine 9 års erfaring ved jeg, at det mere er METODEN end samtalen i sessionerne, der skaber resultaterne. 

Når du har en metode, ved du altid, hvad du skal gøre og hvilke opgaver kunderne skal arbejde med. For selvom mennesker er forskellige, så er løsningen på deres problemer med penge den samme.

Det er de samme 5 trin jeg har taget alle mine kunder igennem, og det er de trin som skaber overblik, ro i maven, god samvittighed og flere penge på kontoen. Afhængig af hvordan kundens økonomi ser ud, kan resultatet være mange flere penge på kontoen.

Et koncept er altså meget mere end generelle spørge- og coachingteknikker.

Når du har et koncept, så har du en konkret køreplan for, hvad du skal tage dine kunder igennem. Det betyder, at du aldrig er i tvivl om, hvad der skal ske, for du har en plan. Slut med tilfældig snak om hvad der rører sig lige den dag, hvor du har kunden i røret.

Med Penge Mentor Uddannelsen får du det gennemtestede og salgbare koncept, som er det bedste fundament for at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

Du bliver en af de få med en stor målgruppe, som skiller sig ud, i stedet for en af de mange, der lyder ens.

 

Hvis du overvejer Penge Mentor Uddannelsen, er du velkommen til at booke en samtale med mig.

Du sender bare en mail på info@birgitte-hansen.dk  så vender jeg tilbage med forslag til, hvornår vi kan tale sammen.

Hanne

Det har været superinspirerende at arbejde sammen med Birgitte. Jeg har fået meget mere værdi end det beløb, jeg har investeret i uddannelsen, for det giver så meget mere. Birgitte er en inspiration, fordi hun selv har gået vejen, hun er super struktureret og har virkelig leveret varen. 

Hanne Andersen

Læs flere referencer her