PMU_logo

Penge Mentor Uddannelsen er til dig, der drømmer om en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du gør en kæmpe forskel for andre samtidig med, at du kan skabe arbejds frihed for dig selv.

Den er til dig, som stadig tænker på "hvad du skal være, når du bliver stor". Du har sikkert allerede arbejdet meget med dig selv, og måske har du også en eller flere coach uddannelser.

Eller også drømmer du om at tage den ene uddannelse, som kan give dig det fundament, der skal til for at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

Jeg var selv næsten 50 da jeg tog springet, og havde mere end en gang fortalt mig selv, at det nok var for sent... Jeg var bogholder og lavede 200 fakturaer hver måned. Men tanken om, at jeg skulle gå på arbejde og fortsætte med de 200 fakturaer hver måned til jeg blev pensioneret drænede min sjæl for saft og kraft.

Jeg drømte om et liv, hvor jeg kunne folde de 90% af mine talenter ud, som jeg ikke brugte i mit arbejde.

Jeg havde et dybtfølt ønske om at hjælpe andre. Virkelig gøre en forskel.

Meget er sket siden.

Nu er jeg chefen, og bestemmer det hele. Slut med vækkeur og alt for korte ferier.

Jeg vågner hver morgen og tænker på, hvor dybt privilegeret jeg er, at have skabt et liv udenfor kassen, hvor jeg er chefen, kan leve i Vandkants Danmark meget af året og hvor jeg lever godt af, at hjælpe andre med at få styr på økonomien. Det er det perfekte online arbejdsliv, som kan leves hvor som helst, hvor der er internet.

Faktisk var det lige ved ikke at blive til noget...

Men der er EN AFGØRENDE ting som har gjort, at det er lykkedes for mig:

Jeg ved, HVAD jeg skal sælge og HVEM, jeg skal sælge det til.

Eller sagt på en anden måde: Jeg har et koncept, som skaber resultater for mine kunder, og som derfor er salgbart.

Jeg sidder tit på Facebook og ærgrer mig, når jeg ser alle de dygtige coaches som... lyder ens.

Alt for generelle.

Alt for floffy.

Alt for nice-to-have.

Alt for meget "stå stærkt i dig selv."

Alt for mange af dem, kommer aldrig i gang med at gøre den forskel som de drømte om, fordi de ikke har kunder.

Hvis du gerne vil leve helt eller delvist af en forretning, skal du have kunder. Ellers er det en hobby.

Jeg startede selv med at snakke om "selvkærlighed" og tænkte, at det var alletiders. Selvkærlighed som guide i livet er fantastisk. Men der er bare ingen, der vågner kl. 3.47 og tænker

"Jeg har brug for noget selvkærlighed!!!"

Det sælger ikke.

Hvis du gerne vil have kunder, så skal du løse nogle problemer, som kunderne selv ved, at de har. Det er ikke nok, at du tror det. De skal vide det.

Fx at kontoen er tom den 25. selvom de tjener fint.

Det er konkret, og dem som oplever det, kan høre, hvad du siger.

Her 8 år efter jeg blev selvstændig har jeg inspireret 10.000-vis af kvinder og hjulpet mere end 500 af dem (som betalende kunder) med at tage følelserne ud af økonomien og skabe overblik, god samvittighed, ro i maven og overskud på kontoen.

Det er lidt spøjs... for der er faktisk ikke andre, der arbejder med penge, som jeg gør :-)

Der er mange mentorer som hjælper selvstændige (de er nærmest ved at falde over hinanden på den scene), men de 93% af befolkningen som er lønmodtagere... hvem hjælper dem med deres forhold til penge?

Hvis det her taler til dig, så har jeg en nyhed. Jeg har certificeret andre i mit koncept siden 2016, og nu lancerer jeg Penge Mentor Uddannelsen som et fleksibelt individuelt certificeringsforløb.

Med Penge Mentor Uddannelsen får du det gennemtestede og salgbare koncept, som er det bedste fundament for at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

Du bliver en af de få med en stor målgruppe, som skiller sig ud, i stedet for en af de mange, der lyder ens.

Du kan designe dit arbejdsliv som det passer bedst til dig, og evt. være deltids selvstændig med et deltidsjob ved siden af. Mulighederne er uendelige.


Kort fortalt foregår uddannelsen sådan her:

 1. Du bliver med det samme sat i gang med din egen proces, hvor du arbejder dig igennem det strukturerede pengementor koncept online. Du får en plan over de opgaver, som du skal løse og sende til mig.

 2. Vi mødes til en strategidag i København eller Sorø, hvor vi først arbejder med din egen proces med udgangspunkt i opgaverne.

  Dernæst bliver du klædt på til mentor rollen, og får et grundigt skriftligt materiale på hele konceptet.

  Du bliver præsenteret (skriftligt) for din første øve kunde, og sammen planlægger vi, hvordan du gennemfører et øveforløb med 3 sessioner.

  Hvis du aldrig har haft en session, skal du ikke være nervøs. Du bliver klædt på, så du ved præcis, hvad du skal gøre i løbet af den time en session varer.

 3. Den eneste måde at blive en god mentor på er, at øve sig. Jeg kan snakke solen sort, men det bliver du ikke en god mentor af. Penge Mentor Uddannelsen er "learning by doing" så straks efter vores strategidag, har du den første session med din øve kunde ud fra den plan vi lagde sammen på strategidagen.

 4. Du arbejder med mindst 6 øve kunder, som hver får 3 sessioner. Jeg skaffer ideelle øve kunder til dig fra min store liste. De 18 sessioner gennemføres over 3 måneder.

 5. Hver 2. uge har vi sparringskald, hvor vi mødes på Zoom. Du fremlægger kunde cases, og får sparring og genveje, der skaber resultater for dine kunder.

 6. Du kan altid få sparring via mail hvis behovet opstår mellem vores sparringskald.

 7. Du lærer, hvordan du kommer i gang med at markedsføre dig som pengementor, så du ved, hvad der skal til for at få kunder, når du er certificeret.

 8. For at blive certificeret skal du for det første have gennemført mindst 18 øve sessioner. For det andet, skal du besvare en skriftlig opgave med tilfredsstillende resultat.

 9. Vi mødes til en lækker middag og fejrer din certificering, og du får dit diplom.

 10. Investeringen i at blive certificeret i det gennemtestede og salgbare pengementor koncept er 30.000 kr.

  Du har mulighed for at afdrage uddannelsen over 15 måneder x 2.200 kr. ex. moms
   / 2.750 kr. med moms.

 11. Da uddannelsen gennemføres som et individuelt certificeringsforløb er der naturligvis en grænse for, hvor mange jeg kan optage på uddannelsen.

  Jeg har plads til 1 deltager i april.

 12. Hvis du overvejer Penge Mentor Uddannelsen, er du velkommen til at booke en samtale med mig. Du sender bare en mail på info@birgitte-hansen.dk  så vender jeg tilbage med forslag til, hvornår vi kan tale sammen :-)
Strand

Spørgsmål og svar

Hvad skal der egentlig til, for at blive en god pengementor? Kræver det ikke, at jeg er god til tal eller ved en masse om økonomi på forhånd?

Nej, det gør det ikke.

Det vigtigste er, at du har et ægte ønske om at hjælpe andre, og at du møder andre mennesker i øjenhøjde.

Ser du, dem der får hjælp af en pengementor har fået blandet en masse uheldige følelser ind i økonomien, som får dem til at handle på en måde, der forhindrer dem i at skabe det overblik og overskud på kontoen som de drømmer om.

Det gælder også dem, med gode jobs og hvor alt ser fint ud på overfladen.

Penge er et kæmpe tabu.

Derfor synes mange kvinder, at det er mega flovt at have mistet overblikket over økonomien og bruge for meget, selvom de tjener fint.

Hvor går man hen med den flovhed?

I banken?

Nej, vel.

Som pengementor er du en sparringspartner i øjenhøjde, som hjælper kunden med at tage følelserne ud af økonomien. 

Hvis du selv har været igennem svære tider med penge, er det kun en fordel. For så ved du, hvor skamfuldt det kan være. 

Som pengementor hjælper du dine kunder med at skabe overblik, ro i maven, god samvittighed og overskud på kontoen - og det sker ALTID uden løftede pegefingre.

Så hvis du drømmer om virkelig at gøre en forskel for andre, og du møder mennesker uden fordomme, kan Penge Mentor Uddannelsen være dit næste skridt.

 

Hvad betyder det at have et koncept?

Siden december 2014 har jeg levet af min forretning som pengementor. Jeg fandt ud af, at det er en ret go' idé at have et koncept, når man brænder for at hjælpe andre og man gerne vil have fundamentet for en meningsfuld karriere som selvstændig.

Mere end 500 kunder har været igennem pengementor konceptet indtil videre.

Men hvad ER et koncept egentlig? Hvad betyder det?

At have et koncept betyder, at du har en konkret metode, hvor du tager dine kunder igennem bestemte trin og opgaver, som du ved skaber resultater.


Med mine mere end 8 års erfaring ved jeg, at det mere er METODEN end samtalen i sessionerne, der skaber resultaterne. 

Når du har en metode, ved du altid, hvad du skal gøre og hvilke opgaver kunderne skal arbejde med. For selvom mennesker er forskellige, så er løsningen på deres problemer med penge den samme.

Det er de samme 5 trin jeg har taget alle mine kunder igennem, og det er de trin som skaber overblik, ro i maven, god samvittighed og flere penge på kontoen. Afhængig af hvordan kundens økonomi ser ud, kan resultatet være mange flere penge på kontoen.

Et koncept er altså meget mere end generelle spørge- og coachingteknikker.

Når du har et koncept, så har du en konkret køreplan for, hvad du skal tage dine kunder igennem. Det betyder, at du aldrig er i tvivl om, hvad der skal ske, for du har en plan. Slut med tilfældig snak om hvad der rører sig lige den dag, hvor du har kunden i røret.

Med Penge Mentor Uddannelsen får du det gennemtestede og salgbare koncept, som er det bedste fundament for at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

Du bliver en af de få med en stor målgruppe, som skiller sig ud, i stedet for en af de mange, der lyder ens.